info@studio-job-odoorn.nl +31 (0)6 522 353 36
Diploma: check! ☑️
12 July 2017

Gisteren hebben wij mogen toekijken hoe Robin zijn diploma voor ‘Helpend Verzorgende’ officieel in ontvangst heeft genomen! 🎓 🎉 Wij willen hem nogmaals van harte feliciteren en wensen hem heel veel succes bij zijn vervolgopleiding in Groningen!  

Studio JOB Odoorn heeft in samenwerking met Treant het project Samen Sterk Odoorn opgezet. Zorgcentrum de Paasbergen wordt een plek waar ouderen, jongeren en vrijwilligers samenkomen voor wonen, dagbesteding, opleiding en werken. Okki Poortvliet uit Odoorn heeft hiervan een filmpje gemaakt waarin 3 van onze jongeren te zien zijn.

Een persoonlijk traject naar rietdekker
10 October 2016

Na drie maanden begeleiding van Studio JOB heeft Gertjan mogen beginnen aan een stage van twee maanden bij een rietdekkersbedrijf in Sleen.In deze twee maanden is gekeken of hij geschikt is voor een opleiding tot rietdekker.Dit traject is met succes afgerond; Gertjan mag zich nu met trots rietdekker noemen!  

Een bericht van Ilse
15 October 2016

Iedereen van Studio JOB, Enorm, super, mega bedankt voor alle hulp en de gezelligheid! Jullie zijn mensen met veel inzicht en mensenkennis en dankzij jullie sta ik weer met beide beentjes op de grond. Voor m’n gevoel heb ik in 5 maanden bij jullie meer geleerd dan in 5 jaar op de middelbare school. Jullie hebben […]

Eén van onze jongeren, Robin, heeft voor hij aan zijn traject bij de Studio begon een opleiding tot beveiliger gevolgd. Deze opleiding heeft hij niet afgerond, waarna hij 3 jaar thuis heeft gezeten. Na deze drie jaar is hij bij ons terechtgekomen. In samenwerking met een therapeut hebben wij hem geholpen zijn leven weer op […]